Kapuk és kerítések

Alumínium kapukeretek

Alumínium kapukeretink kiváló megoldást nyújtanak, ha örökéletre terveznek gondozásmentes kaput/kapukeretet készíttetni. Heggesztett, UV álló kereteink az ön által választott színre szinterezve. A kapu könnyű szerkezete miatt automatizálás során sem lesz megterhelve így később sem jelent gondot.

Alumínim kapukeret - teleszkópos tolókapu

Alumínium kerítések

fekete RAL9005 alumínim kerítés

Az alumíniumból készült kapukereteinkhez és önmagában is kiváló választás, modern esztétikus megjelenést biztosít, elrendezésében (vízszintes vagy függőleges) és színében is csak a képzelet szabhat határt önnek, legyen ez mediterrán stílus fa színekben vagy a most divatos szürke-fehér színben.

Acél kapukeretek

Acélból készült kapukereteink korrózióvédelemmel ellátott zártszelvényből állnak, melyet az ön által megálmodott színre festünk vagy szinterezünk. Az acélból készült kapukeretek is időtállóak, de olcsóbb árkategóriába tartoznak, mint az alumíniumból készültek.

Alumínium betétes kapu is készülhet acél kapukerettel, de kerülhet rá akár acéllemez léces betét, trapézlemez vagy lehet pálcás – kovácsolt jellegű is.

Acél pálcás kapu

Acéllemezes kerítések

dió acéllemez léces kerítés

Az alumíniumból készült kapukereteinkhez és önmagában is kiváló választás, modern esztétikus megjelenést biztosít, elrendezésében (vízszintes vagy függőleges) és színében is csak a képzelet szabhat határt önnek, legyen ez mediterrán stílus, fa színekben vagy a most divatos szürke-fehér színben.

Acéllemez léceink választéka is rendkívül széles:

  • egyoldalon vagy kétoldalon színes lécek
  • hajlított acéllemez lécek
  • egyenes acéllemez lécek
  • körben zárt acéllemez lécek
  • trapézlemezes oldalkerítés mezők

Kovácsoltvas kapuk és kerítések

Klasszikus vagy modern stílusban is készülhet. Kis gondozást igénylő, rendkívül időtálló, elegáns és „örökzöld” megoldás. Számtalan minta és forma közül készülhet el álmai kerítése, legyen az acél, horganyzott acél vagy akár alumínium is.

kovácsoltvas kerítés

Lépjen velünk kapcsolatba!

Várjuk szíves megkeresését!