Kapunyitók szárnyas kapura

SZÁRNYAS KAPUK AUTOMATIZÁLÁSA

 

Ismeri az érzést, amikor esőben ki kell szállni a kocsiból, kinyitni a kaput, beállni, majd újra kiszállni és becsukni a kaput?

A kapuja automatizálásával ennek könnyedén véget vethet!

A szárnyaskapu motorok segítségével a bejárati kapunkat kényelmesen – egy gombnyomással – gyorsan és biztonságosan nyithatjuk az autóból bármilyen időben.


ÉN SE SZERETNÉK ELÁZNI! AJÁNLATOT KÉREK A KAPUM AUTOMATIZÁLÁSÁRA!
kétszárnyú kapunyitó motor szett

 
Mire kell figyelni szárnyas kapu mozgató motor választásakor?Először is arra, hogy a kapunk egyszárnyú vagy kétszárnyú. A szárnyas kapukat ugyanis alapvetően két alcsoportra oszthatjuk. Vannak egyszárnyú és kétszárnyú szárnyaskapuk. Az, hogy a kapunk és a hozzá való kapunyitó egyszárnyas vagy kétszárnyas legyen, függ a helyszíni adottságoktól is.
A kapumozgató motort csakis megfelelő méretű és szilárdságú kapuoszlopra telepíthetjük. A kapuszárnyra és az oszlopra is tartókonzolokat rögzítünk, a mozgás forgáspontok segítségével megy végbe.A kapunyitó motorok típusának kiválasztásánál több szempontot is figyelembe kell venni:


ASY kapunyitó szett


  • a kapuszárny(ak) mérete (ha a motor karja / lökethossza nem megfelelő, a kapuszárny a kelleténél jobban belenghet és rezonálhat

  • a kapuszárny(ak) forgáspontjainak (felfogatási pontjainak) helye a tartóoszlopon

  • a kapu súlya

  • a napi használata gyakorisága (ez alapján ajánlunk 230V-os, 24V-os vagy olajos működésű motort)

  • nagy és tömör kapuk esetében a várható szélterhelés

  • a kapu nyílásszöge

  • egyéb és speciális igények (pl. ne látszódjon – oszlopba vagy szerkezetbe épített, illetve földbe süllyesztett motor)


Fontos továbbá, hogy milyen minőségű motort választunk és milyen a hozzá tartozó vagy választható vezérlés típusa, tudása és minősége.Az általunk használt felső-közép kategóriás, prémium minőségű kapumozgató motorok kínálata az összes típust magába foglalja:


  • menetes-orsós szárnyaskapu motor,

  • csuklókaros szárnyaskapu motor,

  • földbe süllyesztett szárnyaskapu motor,

  • olajhidraulikus szárnyaskapu motor,

  • kapuszerkezetbe építhető szárnyaskapu motor,

  • személybejáró mozgató szárnyaskapu motor


A leggyakrabban menetes-orsós motorokat használunk, amelyek az igényeknek és helyszíni adottságoknak szinte mindenhol megfelelnek.


A motor vezérlésekről:


A motorok irányítását (vezérlését) a vezérlő elektronika végzi. Ez az elektronika fogadja a távvezérlők jeleit, ide csatlakoztathatók az egyes biztonsági és kényelmi funkciókat ellátó egységek is (pl. infrasorompók, wifi-s vevők stb.). A szárnyaskapu vezérléseknek is számos változata létezik és a tudásukban is jelentős eltérések lehetnek. A rácsukódás elleni további védelem érdekében infrasorompó pár (fotocella) építhető be. Az infrasorompókat lehet kívülre, belülre vagy mindkét helyre szerelni. Ha a helyszín adottságai lehetővé teszik, úgy szárnyaskapuknál a külső fotocellán kívül ajánlatos a belső oldali fotocella, valamint a működést jelző villogó lámpa alkalmazása is.Így nyílik és záródik egy-egy szárnyas kapu:

Kapunyitó motor szettek szárnyas kapukhoz


Az alábbi árak minta árak és nettóban értendők, nem tartalmazzák az ÁFA-t.


Egyszárnyú kapunyitó szett


Egyszárnyú kapunyitó szettek: 94 900 Ft + ÁFA-tól


Telepítés: 50 000 Ft + ÁFA-tólKétszárnyú kapunyitó szettek: 139 900 Ft + ÁFA-tól


Telepítés: 60 000 Ft + ÁFA-tól


Természetesen nem csak a képek szerinti termékekkel dolgozunk, az árak pedig függnek az igényektől és a helyszíni adottságoktól is. Minden esetben azt javasoljuk, hogy kérje előzetes ajánlatunkat helyszíni felmérés, vagy legalább email-ben küldött fotók és méretek alapján.

Kapura, kerítésre is szüksége van?Kapuk és kerítések készítésében is szívesen segítünk!


Cégünk fő profilja az alumínium kerítések és kapuk készítése, de gyártunk acélból, elkészítjük kovácsoltvas vagy akár WPC-s kerítését is.


antracit alumínium kerítés
antracit alumínium kerítés


aranytölgy alumínium kerítés
aranytölgy alumínium kerítés


 

Lépjen velünk kapcsolatba!

Várjuk szíves megkeresését!