Kapu távirányítók és kiegészítők

Távirányítók cseréje, pótlása és kiegészítők beszerelése

Lemerült az elem? Elveszett a távirányító? Elromlottak a gombjai?

Megoldjuk a távirányítókkal kapcsolatos gondjait!

Multifrekvenciás tanulós és gyári távirányítóink, valamint külső vevőink segítségével szinte nincs lehetetlen probléma, csakis megoldható feladat!

Milyen kiegészítőket kérhetek még?

Számos biztonsági és kényelmi kiegészítőt szereltethetünk kapunyitó motorunkhoz a motor telepítésével egyidejűleg vagy akár utólagosan is.

Íme néhány példa:

Külső vevőegység:
Idegen (máshol használt) távirányítók fogadásához
pl. a garázskapuja távirányítóját szeretné használni a kertkapuhoz is

külső vevő

Infrasorompó pár (fotocella):
A rácsukódás elleni további védelem érdekében infrasorompó pár (fotocella) építhető be. Az infrasorompókat lehet kívülre, belülre vagy mindkét helyre szerelni. Ha a helyszín adottságai lehetővé teszik, úgy szárnyaskapuknál a külső fotocellán kívül ajánlott a belső oldali fotocella alkalmazása is.
Nálunk akár olyan fotocellát is talál, amelyhez nem szükséges vezetékezés, így utólagos szerelésnél sincs szükség a beton felszedésére, kábelek behúzására!
Nincs hova helyezni a fotocellát? Lefúrható tartóoszlopainkkal könnyen megoldható ez a probléma is!

vedo180-fotocella

WIFI-s vevők / bluetooth vevők / GSM vevők:
Manapság már egyre több okos eszközünk van. Miért ne okosíthatnánk fel a kapunyitónkat is úgy, hogy telefonnal nyithassuk. Nem gond többé ha nincs kéznél a távirányító, vagy be szeretnénk engedni a futárt a csomaggal. Csak rá kell kattintani a telefon kezdő képernyőjén az ikonra, vagy GSM hívó esetén felhívni az elmentett számot és már nyílik/záródik is a kapu!
A REMOOTIO nevű okos eszközünkkel nem csak applikáció segítségével mozgathatja a kaput, hanem az egység azt is visszajelzi (nyitásérzékelő beépítése esetén), ha nyitva van a kapu. Továbbá egyszerűen, a saját alkalmazásból vezérelhető számos dolog, pl. hogy kinek van jogosultsága a kaput kinyitni, beállíthatók automata nyitás-zárási időpontok, vagy megnézheti naplóból, hogy ki és mikor használta a kaput.

wifi-s vevő

Villogó lámpa:
Forgalmasabb helyeken, esetleg néhol, ahol előírás, jól jöhet, ha egy villogó lámpa is jelzi a kapunk működését. Kínálatunkban kiváló LED-es, kis energia igényű villogókat talál.

villogo-lampa

Kódos / Bilétás / Kártyás nyitás:
Se távirányító, se applikáció használata nem szükséges a segítségükkel. Csak beírja a kódot, hozzáérinti a kártyát vagy a kis bilétát és már mozog is a kapu. Elég egy kis bilétát a kulcscsomón hordani. Nincs vezetékezés hozzá? Az sem probléma a CARDIN rádiós rendszerrel.

Kódos beléptető
Multi-LED villogó
Wifi-s kapunyitó modul

Bármilyen kiegészítőre lenne szüksége, keressen minket és a lehető legrövidebb időn belül telepítjük!

Kapura, kerítésre is szüksége van? Újra cserélni a régit, ami már rozsdás és nem is nagyon működik?

Kapuk és kerítések készítésében is szívesen segítünk!

Cégünk fő profilja az alumínium kerítések és kapuk készítése, de gyártunk acélból, elkészítjük kovácsoltvas vagy akár WPC-s kerítését is.

antracit alumínium kerítés
antracit alumínium kerítés
aranytölgy alumínium kerítés
aranytölgy alumínium kerítés

Lépjen velünk kapcsolatba!

Várjuk szíves megkeresését!