Előtető – pergola (alumínium szerkezettel)

A polikarbonátból készülő előtetők manapság nagyon elterjedtek széles felhasználhatóságuk miatt. Kiváló optikai és mechanikai funkciójuk mellett hang- és hőszigetelő-, illetve ütésálló képességgel isrendelkeznek, védelmet nyújtanak az UV sugárzás ellen is. Az alumínium szerkezeti alapra készült előtetők, nem rozsdásodnak, gondozásmentesek ezzel örökéletre megoldva a ház körüli teendőket. Alumínium pergoláink pedig nem csupán az árnyékolásban segítenek, hanem garantáltan a kert díszei is lesznek.

alumínium előtető

Előtető – pergola (acél szerkezettel)

Polikarbonat előtető

Az acél szerkezetből készülő pergolák szintén időtálló megoldást nyújtanak a korrózióvédelemmel ellátott és/vagy horganyzott zártszelvényeknek köszönhetően. Egy olcsóbb, alternatív megoldás lehet az alumíniumhoz képest.
3 féle előtető formát készítünk így bárki megtalálja a neki megfelelőt, legyen ez egyenes, ívelt vagy sátortetős polikarbonát előtető.

Rozsdamentes korlátok

Sokoldalú felhasználhatósága, tartóssága miatt rendkívül közkedvelt. Akár kül- vagy beltérről legyen szó, elegáns megjelenésű, letisztult bármilyen lakberendezési trendhez jól illik. Készülhet kerek- vagy szögletes designban is.

Rozsdamentes korlát

Alumínium léces korlátok

alumínium korlát

Egyszerű elegáns és nagyon látványos, minimalista modern design, mindezek mellett stabil szerkezetet és biztonságot nyújt. Az alumínium anyagának köszönhetően gondozásmentes, örökéletű.

Zártszelvényes és kovácsoltvas korlátok

Elegáns megjelenésű, bármilyen elképzelés megvalósítható a fém sokoldalúságának köszönhetően. Legyen az natúr vagy horganyzott acél zártszelvényes, pálcás korlát vagy kovácsolt jellegű. A megfelelő korrózióvédelemnek köszönhetően bel-és kültéren egyaránt megállja a helyét, ha pedig alumíniumból készül örökélete szól minimális gondozás nélkül is.

Kovácsoltvas korlát